Како еден од производители, добавувачи и извозници на Машина за боење ткаенини, Фабрика се наоѓа во Taiwan. нашата мисија е да се пионери на хај-тек индустрија со доставување долгорочна вредност на клиентите, вработените и партнерите преку продолжи иновации и квалитет во сите аспекти на нашиот бизнис. Ние продолжува да иновираат, да се изгради и да ги донесе на пазарот врвните. ве молиме контактирајте не токму сега!

Машина за боење ткаенини

110&орд;Ц надбрзина машина за боење Карактеристика МАКСОТ.РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА 110&орд;В.Добро за боење на најлонски ткаенини,исто така многу ја подобри ефикасноста на белење на алиштата и заштедуваше време на обработка на памучни ткаенини. ЕКСТРЕМНО ОБОУВАЕ СО НИСКИ ЛИКВОРМногу низок однос на алкохол 1:4~7,со ова се постигнува помала потрошувачка на бои за боја,хемикалии,енергија,вода&цена на третман на отпадните води. БЕСПЛАТНО ОБЈЕКУВАЕ,ПОДОБРУВАЈТЕ ЧУВСТВО НА ТОЧЕВКОТО ДОПЕЕСпецијалната конструкција на цевката за боење и млазницата постигнува подобро чувство на допир од ткаенина&засилувач;ги елиминира трагите на брчките.Целосно млазницата за прелевање обезбедува полнење-помалку ткаенини. ПРЕСТАВУВАЈТЕ ОД ЦИРКУЛАЦИЈА ОД ТАБЕЛИНАТкаенината се шири во цевката за боење кога го напушта системот за боење со мек проток&засилувач;непречено паѓа во комората за боење без никаков механизам за плетење.Поради ова, ткаенината е уредена, но неправилно ја чува во комората за боење додека циркулира.Ова исто така спречува појава на траги од брчки. УНИФОРМНО ОБОYУВАЕРазумниот капацитет за полнење за секоја комора спречува предолга должина на ткаенината во секоја комора,го минимизира времето на циклус на ткаенина.Тешката пумпа обезбедува многу висока стапка на пумпање на алкохол во боја.Оваа карактеристика обезбедува голема размена на алкохол за боја со ткаенина,со што се постигнува униформно боење. Систем за автоматско хемиско дозирањеДвете прирачник&засилувач;достапни се системи за автоматско хранење,автоматско мешање,разредување&засилувач;хранење на бои или хемикалии во одредено време линеарно,прогресивно или дегресивно.Ова помага да се намали грешката на операторот&засилувач;подобрување на бојата униформност. СПЕЦИЈАЛЕН СИСТЕМ ЗА ПЛИВАЕ НА ТЕКСпецијалниот систем за плакнење на прелевање обезбедува подобро перење и минимизирање на потрошувачката на вода,времето на перење исто така се намали. НИСКА ТЕНЗИЈА И ПОЛИЦИРА PЕ ПОМАЛКУОпремена со млазница за претекување за да се спречи пополнување на главни ткаенини и циркулација со низок напон, се постигнува најдобра еластичност на ликра ткаенините. Други карактеристики ДРУГИ КАРАКТЕРИСТИКИ Заштедете барање за простор. Надворешната површина на машината е минирана од стаклена мушка,внатрешната површина на машината има огледало како полирано за да се избегне полнење на ткаенини. Индиректно мешање на системот за резервоар за додавање избегнува коагулација на чувствителни материи за боја. Тефлонскиот лист во секоја комора обезбедува непречено движење на ткаенините&засилувач;избегнува пилинг. Машините опремени и со микропроцесор и со регулатор на температура може да се ракуваат со целосно автоматско или полуавтоматско работење. Детектор на цвест за да ја покаже вистинската брзина на трчање на ткаенината и неговото време на циклус по вртежи.Цвест може исто така да се открие автоматски. Опција ОПЦИОНАЛНИ УРЕДИ Инвертер да ја стартува машината и непречено да ја контролира брзината на проток на алкохол,потрошувачката на енергија исто така заштеди. Мерач на проток за прецизно контролирање на нивото на водата. Резервоар за загревање за враќање на топла вода и заштеда на вкупното време на обработка на циклусот. Близнак-хемискиот резервоар може да биде опремен за да ги подготвува хемикалиите и боите индивидуално и да се храни автоматски. Одвод на напојување за да заштедите време на одвод. Симултана хемија.систем за хранење за да бидете сигурни дека континуирано и стабилно хранење. Спецификација
ACME MACHINERY INDUSTRY CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Машина за боење ткаенини, треба да знаете за највисок квалитет на Машина за боење ткаенини производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика
AM-OAE
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Машина за брзо боење со висока температура Карактеристики Ниска потрошувачка на вода&НИСКО загадувањеЕкстремен низок сооднос на алкохол 1:4~5,минимизирајте ја водата,потрошувачка на хемикалии и енергија,се намали и третманот на отпадните води. УНИФОРМНО ОБОYУВАЕРазумен капацитет на полнење за секоја комора за да се спречи предолгата должина на ткаенините и наборот поради гравитацијата на ткаенините.Ова осигурува поголемо земање на бојата и минимизирање на&срамежлив;време на циклус на ткаенина.Затоа се постигна и униформното боење. КРИКУЛАЦИЈА ЗА ПРЕВЕЗУВАЕ НА ТкаенинаПодвиткан со правоаголна дивергентна цевка за боење што им помага на ткаенините да се шират додека циркулира во цевката за боење, а потоа непречено тече кон комората за боење без никаква помош на механизам.Поради ткаенините природно нередовно променливо, но уредно складирање на комората за боење, ова спречува проблем со ознаката на наборот. ДОБРО ТЕНЗИЈА И МОFНИОТ ТЕК ДОБРО ЗА СПАНДЕКСПомал напон и мек притисок на млазницата ја подобруваат еластичноста на спандекс ткаенините. БЕСПЛАТНО ОСТАВУВАЕ ОБЕЗБЕДУВАЕ И ОБРАЗУВАЕ НА ИЗДИ ПОДОБРУВАЕ НА ЧУВСТВОТО НА ДОПАРЕфектот на одвртување за високи извртени ткаенини и подобро чувство на допир се подобруваат со неговата специјална конструкција на млазницата и цевката за боење.Ова исто така се постигнува без траги од брчки,особено го спречува проблемот со виткање на работ на трикотична ткаенина. Систем за автоматско хемиско дозирањеДостапни се и рачен и автоматски систем за хемиско дозирање.Автоматско мешање,разредување и хранење на бои и хемикалии со дозирање што го минимизира операторот’грешка, како и подобрување на бојата униформност. СИСТЕМ за автоматско чистењеАвтоматскиот чист систем е опремен за миење на резервоарот по циклусот на боење за да се спречи извалкање на ткаенините од следната серија. СПЕЦИЈАЛЕН СИСТЕМ ЗА ПЛИВАЕ НА ПОПЛЕКСпецијалниот систем за плакнење на прелевање обезбедува подобар ефект на перење не само што го скратува времето на перење, туку и ја минимизира потрошувачката на вода. ЗАШТЕДИ БАРАЕ НА ПРОСТОРКомпактната конструкција го заштедува потребниот простор. Опција СПЕЦИЈАЛНИ УРЕДИ ЗА ОПЦИЈА Детектор на цвест за да ја покаже вистинската брзина на трчање на ткаенината и неговото време на циклус по вртење, како и автоматско наоѓање на цвест. Мерач на проток за прецизно контролирање на нивото на водата. Втор хемиски резервоар за подготовка на бојата и хемикалијата одделно. Резервоар за загревање за загревање на вода за да заштедите време на циклусот на боење. Систем за одвод на електрична енергија до брзо одводнување. Спецификација
ACME MACHINERY INDUSTRY CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Машина за боење ткаенини, треба да знаете за највисок квалитет на Машина за боење ткаенини производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика
AM-OH
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Висока температура преку машина за брзо боење со проток Карактеристики СПЕЦИЈАЛЕН СИСТЕМ ЗА ОБОВУВАЕ НА ТЕКОпремено со систем на млазницата преку проток и циркулациона пумпа со голема брзина на проток, што ја подобрува високата размена на алкохол за боја со ткаенини и постигнува униформно боење. ЕКСТРЕМЕН РАК ОД НИСКО ЛИКВУРЕкстремен низок сооднос на алкохол 1:4~5 минимизирајте ја водата,потрошувачка на хемикалии и енергија,третирањето на потрошената вода исто така многу се намали. БЕСПЛАТНО ГОЛЕМИ,НИСКА ТЕНЗИЈА,ВИСОКА ЕЛАСТИЧНОСТМекиот и мазен проток на алкохол во боја спречува проблем со пилинг што обично се јавува кај машината за боење со проток на млаз.Ниската напнатост го избегнува еластичниот замор на ткаенината од спандекс. БЕСПЛАТНО ОБЈЕКУВАЕ ОБЕЗБЕДУВАЕ ОБЕЗБЕДУВАЕРазумно вчитување без капацитет на ознака на брчки за секоја комора за да се спречи предолго време на циклус и раздвојување поради гравитацијата на ткаенините.Ова осигурува поголемо земање на бојата и минимизирање на&срамежлив;време на циклус на ткаенина.Затоа се постигна и униформното боење. ПРЕСТАВУВАЈТЕ ОД ЦИРКУЛАЦИЈА ОД ТАБЕЛИНАОпремено со правоаголна дивергентна цевка за боење која им помага на ткаенините да се шират додека циркулира во цевката за боење, а потоа непречено тече кон комората за боење без никаква помош на механизам.Поради ткаенините природно нередовно променливо, но уредно складирање на комората за боење, ова спречува проблем со ознаката на наборот. ЗАШТЕДИ БАРАЕ НА ПРОСТОРКомпактната конструкција го заштедува потребниот простор. СИСТЕМ за автоматско чистењеСистемот за автоматско чистење е опремен за миење на резервоарот по секој циклус на боење за да се спречи извалкање на ткаенините од следната серија. СПЕЦИЈАЛЕН СИСТЕМ ЗА ПЛИВАЕ НА ПОПЛЕКСпецијалниот систем за плакнење на прелевање обезбедува подобар ефект на перење не само што го скратува времето на перење, туку и ја минимизира потрошувачката на вода. СИСТЕМ ЗА АВТОМАТСКО ХЕМИСКО ХРАНАДостапни се и рачен и автоматски систем за хранење.Автоматско мешање,разредување и дозирање на бои или хемикалии ја минимизираат грешката на операторот, како и ја подобруваат униформноста на боењето. Опција СПЕЦИЈАЛНИ УРЕДИ ЗА ОПЦИЈА Детектор на цвест за да ја покаже вистинската брзина на трчање на ткаенината и неговото време на циклус по вртење, како и автоматско наоѓање на цвест. Мерач на проток за прецизно контролирање на нивото на водата. Втор хемиски резервоар за подготовка на бојата и хемикалијата одделно. Резервоар за загревање за загревање на вода за да заштедите време на циклусот на боење. Систем за одвод на електрична енергија до брзо одводнување. Спецификации
ACME MACHINERY INDUSTRY CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Машина за боење ткаенини, треба да знаете за највисок квалитет на Машина за боење ткаенини производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика
AM-OHD
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Машина за брзо боење со висока температура Карактеристики ЕКСТРЕМЕН РАК ОД НИСКО ЛИКВУРЕкстремен низок сооднос на алкохол 1:4~5 за да се минимизира водата,потрошувачка на хемикалии и енергија,исто така многу намален третман на потрошена вода. ПЛАТЕН ДАВЕН УРЕДОпремен со уред за плетење на крајот од цевката за боење,да бидете сигурни дека ткаенините паѓаат до комората за боење уредено за да се избегне заплеткување и да се подобри боење. СИСТЕМ ЗА АВТОМАТСКО ХЕМИСКО ХРАНАДостапни се и рачен и автоматски систем за хранење.Автоматско мешање,разредување и дозирање на бои или хемикалии ја минимизираат грешката на операторот, како и ја подобруваат униформноста на боењето. Спецификации
ACME MACHINERY INDUSTRY CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Машина за боење ткаенини, треба да знаете за највисок квалитет на Машина за боење ткаенини производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика
AM-OHDP
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Висока температура преку машина за брзо боење со проток Карактеристики ЕКСТРЕМНО ОБОУВАЕ СО НИСКИ ЛИКВОРМногу низок однос на алкохол 1:4~7,со ова се постигнува помала потрошувачка на бои за боја,хемикалии,енергија и вода, како и трошоци за третман на отпад. БЕСПЛАТНО ОБЈЕКУВАЕ,ПОДОБРУВАЈТЕ ЧУВСТВО НА ТОЧЕВКОТО ДОПЕЕПосебната конструкција на цевки за боење и прскалки помага на ткаенината што се шири додека циркулира.Со ова се постигнува подобро чувство на допир од ткаенина&ги елиминира трагите на брчките.Целосно млазницата за прелевање обезбедува ткаенини без полнење. ПРЕСТАВУВАЈТЕ ОД ЦИРКУЛАЦИЈА ОД ТАБЕЛИНАТкаенината се шири во цевката за боење кога го напушта системот за боење со мек проток&засилувач;непречено паѓа во комората за боење без никаков механизам за плетење.Поради ова, ткаенината е уредена, но складирање на неправилноста во комората за боење, додека циркулира.Ова исто така спречува појава на траги од брчки. УНИФОРМНО ОБОYУВАЕРазумниот капацитет за полнење за секоја комора спречува предолга должина на ткаенината во секоја комора,го минимизира времето на циклус на ткаенина.Тешката пумпа обезбедува многу висока стапка на пумпање на алкохол во боја.Оваа карактеристика обезбедува голема размена на алкохол за боја со ткаенина,со што се постигнува униформно боење. Систем за автоматско хемиско дозирањеДвете прирачник&засилувач;достапни се системи за автоматско хранење,автоматско мешање,разредување&засилувач;хранење на бои или хемикалии во одредено време линеарно,прогресивно или дегресивно.Ова помага да се намали грешката на операторот&засилувач;подобрување на бојата униформност. СПЕЦИЈАЛЕН СИСТЕМ ЗА ПЛИВАЕ НА ТЕКСпецијалниот систем за плакнење на прелевање обезбедува подобро перење и минимизирање на потрошувачката на вода,времето на перење исто така се намали. НИСКА ТЕНЗИЈА И БЕСПИРНООпремена со млазница за прелевање, која спречува пилирање и циркулација со низок напон, постигнува најдобра еластичност на ликра ткаенините. Други карактеристики ДРУГИ КАРАКТЕРИСТИКИ Заштедете барање за простор. Надворешната површина на машината е минирана од стаклена мушка. Внатрешната површина на машината има огледало како полирано за да се избегне полнење на ткаенини. Индиректно мешање на системот за резервоар за додавање избегнува коагулација на чувствителни материи за боја. Тефлонскиот лист во секоја комора обезбедува непречено движење на ткаенините&засилувач;избегнува пилинг. Машините опремени и со микропроцесор и со регулатор на температура може да се ракуваат со целосно автоматско или полуавтоматско работење. Детектор на споеви за да се покаже вистинската брзина на трчање на ткаенината,и неговото време на циклус по револуција.Цвест може исто така да се открие автоматски. Изборен ОПЦИОНАЛНИ УРЕДИ Инвертер да ја стартува машината и непречено да ја контролира брзината на проток на алкохол,потрошувачката на енергија исто така заштеди. Мерач на проток за прецизно контролирање на нивото на водата. Резервоар за загревање за враќање на топла вода и заштеда на вкупното време на обработка на циклусот. Близнак-хемискиот резервоар може да биде опремен за да ги подготвува хемикалиите и боите индивидуално и да се храни автоматски. Одвод на напојување за да заштедите време на одвод. Симултана хемија,систем за хранење за да бидете сигурни дека континуирано и стабилно хранење. Спецификации
ACME MACHINERY INDUSTRY CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Машина за боење ткаенини, треба да знаете за највисок квалитет на Машина за боење ткаенини производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика
AM-OHE
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Машина за брзо боење со нормален притисок преку проток Карактеристики Иновативна структура лесна работа и широка применливостИновативниот дизајн на системот за двоен проток е патентиран во многу земји и може да се примени за истовремено боење на прелевање и боење на проток..Може да се прилагоди да се нанесува со целосно боење на прелевање,целосно боење на млазници или полу-боење на проток во согласност со разни видови материјал,структура и тежина(до 700 gm/год)на ткаени или плетени ткаенини како што се памук,вискоза,волнена,полиестер,најлон и нивни измешани итн.Со помош на патентиран систем за боење,сите дефекти како пилинг,деформацијата на структурата и ознаките на наборот можат целосно да се спречат.Покрај тоа,преку напнатоста може да се постигне одлична контрола на смалувањето-помалку боење со прелевање на плетени ткаенини.Ниската и голема скала на пристапна врата е дизајнирана според човечки инженеринг.Платформата не е неопходна,го олеснува и безбедно работење.Силата на напнатост предизвикана од нејзината тежина исто така се минимизира.Целосно автоматски или полу-може да се избере систем за автоматска контрола. СИСТЕМ ЗА АВТОМАТСКО ХЕМИСКО ХРАНАДостапни се и рачен и автоматски систем за хранење.Автоматско мешање,растворувањето и хранењето на бојата или хемикалиите во одредено време ќе ја минимизираат грешката на операторот, како и ќе ја подобрат униформноста на боењето. БАВЕН ТЕК НА ВИКОВНО ОБЕЗБЕДУВАЕ ДОБРИ ЕФЕКТ ОД БОЈАНајновиот бран со проток на алкохол во боја ја намалува силата на истегнување на ткаенината за да се подобри контролата на смалувањето,исто така резултира со почеста контакт и подобра пенетрација помеѓу ткаенините и алкохолот за боење за да се постигне одличен ефект на боење. ДЕТЕКТОР ЗА ТАНГЛАНГВоланот за возење го управува v.мотор за препраќање на ткаенините со брзина до 220yd/мин(прелевање)или 350yd/мин(проток на млаз).Безбеден уред е опремен за да се избегне заплеткување на ткаенините околу ролната. Специјални за ПАЛЕНИ ТЕБЕЛИ ПАТЕКОВИ ВОЛЕН ДЕЛИКАТСКИ ТЕБЕЛИ,КАКО:СПАНДЕКС(ВИКРА),ТЕРИ,ВЕЛОР,Крпа&пеколен;&пеколен;ЕТЦ. Изборен СПЕЦИЈАЛНИ УРЕДИ ДА БИДАТ ОПЦИЈА Детектор на споеви за да се покаже вистинската брзина на трчање на ткаенината.И неговото време на циклус по револуција, како и автоматско наоѓање на цвест. Мерач на проток прецизно да се контролира нивото на водата. Програмиран систем за дозирање за да се напојува хемикалијата линеарно,зголемено или намалено. Спецификации
ACME MACHINERY INDUSTRY CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Машина за боење ткаенини, треба да знаете за највисок квалитет на Машина за боење ткаенини производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика
AM-SF
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Интелигентна машина за бојадисување со висок притисок со преносен транспортер Нова генерација машина за боење со светски патентиран. Револуционерна иновација,Environmentивотна средина. Заштедете повеќе од 65%на вода,пареа,електрична енергија,и помошни,намали 65%на отпадни води и емисија на СО2. Машината има патентирано низ целиот свет,вклучувајќи го и еврото,У.С..А..,У.К..,Италија,Германија,Кина,Тајван,Грција,Турција,Индија,Јапонија,Тајланд,Индонезија,Малезија,Виетнам,Кореја&пеколен;&пеколен;итн.,вкупно повеќе од 200 парчиња патенти.Оваа машина, исто така, ги доби наградите за иновација за истакнати претпријатија и награда за извонредност на Тајван од владата на Тајван, како признание за нејзините извонредни перформанси и посветеноста на индустриските иновации. Главни карактеристики: Екстремен низок и уни-сооднос на алкохол:1:2.5~3.5 Односот на алкохол зависи од стапката на земање вода на ткаенините. Постојана брзина:Циркулација на ткаенини со постојана брзина. Брза циркулација:Испуштање вода од ткаенините,ткаенините апсорбираат малку вода со полесно јас-Тежина,така циркулирајте брзо со низок притисок на млазницата. Процес на боење контролиран или според времето на циклусот или според времето на часовникот:Без оглед на должината на ткаенината,вкупниот бр.на циклуси се исти. Променливо време на процесот на боење:Вкупното време на процесот на боење зависи од должината на ткаенините или од брзината на циркулацијата на ткаенините.Скратете ја должината на ткаенината или побрзата брзина на ткаенината ќе го намали вкупното време на процесот. Совршена репродуктивност:Одлично совпаѓање на боите.Без разлика во серија и цевки. Без заплеткување и брзо испирање:Наместо да лебди на вода,ткаенината се транспортира на транспортер.Постигнува непречено трчање и без заплеткување. Без триење:Ткаенина транспортирана на транспортер,избегнување од триење,истегнување,закопчување,абразија и пилинг. Екстремна мала тензија,без виткање на работ:Од ткаенините испадна вода,ткаенини кои апсорбираат малку вода,намалување на гравитацијата на ткаенините,постигнува ниска напнатост,без виткање на работ.Затоа,рабовите не треба да се спојат за спандекс и трико ткаенини пред боење. Одлично униформно боење:Мал волумен на алкохол,брзата циркулација постигнува висок курс со ткаенини,резултира со одлично униформно боење. Интелигентен целосно автоматски систем за управување:Не е потребен оператор за вештини. Одвод на висока температура од висока температура,плакнење и ладење:Брзо одводнување,плакнење топла вода или ледена вода директно ладење на 135&орд;В.. Екстремна мала потрошувачка на енергија:Заштеда на енергија и намалување на трошоците. Обложување на тефлон:Тефлонски премаз за да се избегне триење. Вграден во разменувач на топлина:Висока ефикасност на размена на топлина,заштедете потрошувачка на енергија и проверете дали е униформна температура. Хемиски прав се храни директно:Брзо растворање,спречуваат конгелација. Оптимално програмирање на боење:Компјутерот ја покажува разликата на должината на ткаенините по зголемувањето на температурата,најдобрата програма за боење може да се добие соодветно со комбинирање на хемиска реакција и разновидност на физика. Мулти-систем за плакнење на функции:Исплакнување на туш:Со испирање на туш се постигнува брзо испирање и се минимизира потрошувачката на вода.а.Исплакнете преливни преливник:Брзо измијте ја пловечката плочка или пената.б.Исплакнување со ждрепка:Исцедете го и хранајте го алтернативно, за да постигнете брзо испирање и да ја минимизирате потрошувачката на вода. CCRW-систем:Комбинирајте ладење,плакнење и киер миење истовремено–скратете го вкупното време на циклус на боење и минимизирајте ја потрошувачката на вода. Држете го подот сув:Истовар на ткаенините што апсорбираат со малку вода,држете го подот сув,подобрување на работната средина. Главна функција: Процесот на боење се контролира целосно автоматски:а.Контролирани од времето.б.Контролирани од бр.на циклуси на циркулација на ткаенината. Соодносот на алкохол и волуменот на алкохол се контролираат автоматски. Константна контрола и приказ на брзината на ткаенината. Циркулацијата на ткаенините ја синхронизира контролата. Приказ на брзината на ткаенината и времето на циркулација. Модулирачка контрола за греење и ладење. Да се контролира ткаенината и брзината на транспортерот индивидуално или истовремено. Мерач на проток за прецизно контролирање на волуменот на водата. Рекорд на вкупна потрошувачка на вода. Систем за автоматско чистење Kier Мултифункционално плакнење:Исплакнување на туш,многу плакнење и двојно плакнење на прелевање. Близнак-резервоар за хемиско дозирање. Храна со хемиски прав директно,без претходна-разредување. Инверторот ја контролира брзината на моторот стабилно и заштедува енергија. Екранот за да ја прикаже вистинската брзина на трчање на ткаенината и неговото време на циклус по револуција.Откријте го спојот автоматски. Комбинирајте ладење,плакнење и киер миење истовремено.
ACME MACHINERY INDUSTRY CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Машина за боење ткаенини, треба да знаете за највисок квалитет на Машина за боење ткаенини производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика
AM-ICD-K
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Интелигентна машина за бојадисување со висок притисок со преносен транспортер Нова генерација машина за боење со светски патентиран. Револуционерна иновација,Environmentивотна средина. Заштедете повеќе од 65%на вода,пареа,електрична енергија,и помошни,намали 65%на отпадни води и емисија на СО2. Машината има патентирано низ целиот свет,вклучувајќи го и еврото,У.С..А..,У.К..,Италија,Германија,Кина,Тајван,Грција,Турција,Индија,Јапонија,Тајланд,Индонезија,Малезија,Виетнам,Кореја&пеколен;&пеколен;итн.,вкупно повеќе од 200 парчиња патенти.Оваа машина, исто така, ги доби наградите за иновација за истакнати претпријатија и награда за извонредност на Тајван од владата на Тајван, како признание за нејзините извонредни перформанси и посветеноста на индустриските иновации. Главни карактеристики: Екстремен низок и уни-сооднос на алкохол:1:2.5~3.5 Циркулација на ткаенини со постојана брзина. Испуштање вода од ткаенините,ткаенините апсорбираат малку вода со полесно јас-Тежина,така циркулирајте брзо со низок притисок на млазницата. Без оглед на должината на ткаенината,вкупниот бр.на циклуси се исти. Вкупното време на процесот на боење зависи од должината на ткаенините или од брзината на циркулацијата на ткаенините. Скратете ја должината на ткаенината или побрзата брзина на ткаенината ќе го намали вкупното време на процесот. Одлично совпаѓање на боите.Без разлика во серија и цевки. Наместо да лебди на вода,ткаенината се транспортира на транспортер. Постигнува непречено трчање и без заплеткување. Ткаенина транспортирана на транспортер,избегнување од триење,истегнување,закопчување,абразија и пилинг. Од ткаенините испадна вода,ткаенини кои апсорбираат малку вода,намалување на гравитацијата на ткаенините,постигнува ниска напнатост,без виткање на работ.Затоа,рабовите не треба да се спојат за спандекс и трико ткаенини пред боење. Мал волумен на алкохол,брзата циркулација постигнува висок курс со ткаенини,резултира со одлично униформно боење. Не е потребен оператор за вештини. Брзо одводнување,плакнење топла вода или ледена вода директно ладење на 135&орд;В.. Заштеда на енергија и намалување на трошоците. Тефлонски премаз за да се избегне триење. Висока ефикасност на размена на топлина,заштедете потрошувачка на енергија и проверете дали е униформна температура. Брзо растворање,спречуваат конгелација. Компјутерот ја покажува разликата на должината на ткаенините по зголемувањето на температурата,најдобрата програма за боење може да се добие соодветно со комбинирање на хемиска реакција и разновидност на физика. Мулти-систем за плакнење на функции:а.Исплакнување на туш:Со испирање на туш се постигнува брзо испирање и се минимизира потрошувачката на вода.б.Исплакнете преливни преливник:Брзо измијте ја пловечката плочка или пената.в.Исплакнување со ждрепка:Исцедете го и хранајте го алтернативно, за да постигнете брзо испирање и да ја минимизирате потрошувачката на вода. Комбинирајте ладење,плакнење и киер миење истовремено–скратете го вкупното време на циклус на боење и минимизирајте ја потрошувачката на вода. Истовар на ткаенините што апсорбираат со малку вода,држете го подот сув,подобрување на работната средина.
ACME MACHINERY INDUSTRY CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Машина за боење ткаенини, треба да знаете за највисок квалитет на Машина за боење ткаенини производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика
AM-ICD-W
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Сите вработени ќе им служи на стари и нови клиенти со најдобрите

Машина за боење ткаенини

и најдобра услуга. Двете нови и стари клиенти дома и во странство се добредојдени да ја посетите нашата компанија!